Agenda / Events

 • 28 Maart 2018

  Mobility FFWD

  van 09.00 - 18.00

  Op deze dag staan de volgende thema’s centraal: schaarste van ruimte voor mobiliteit en, stedelijke mobiliteit, Mobility As A Service, Multimodaal vervoer, mobiliteitsgedrag, toekomstbeeld, ontwikkelingen voor nieuwe voertuigen, en hoe kunnen overheden en het bedrijfsleven elkaar versterken.

  Meer informatie: Mobility FFWD

   

  22032017 mobility ffwd

 • 29 Maart 2018

  Battle of the Modes

  van 13.00 - 18.00 uur

  Na de succesvolle editie van de 'Battle of the Modes' vorig jaar, komt het evenement dit jaar terug! Goudappel Coffeng en DAT.Mobility organiseren op 29 maart de 'Battle of the Modes'.

  Dit is een bijeenkomst voor studenten, waar je de kans krijgt om op een leuke en interactieve manier in aanraking te komen met de wereld van mobiliteit. Onder leiding van vier onderzoekers (Marco te Brömmelstroet van de UvA, Niels van Oort van de TU Delft, Carlo de Weijer van de TUe en Annemieke Molster van Molster Stedenbouw) ga je de strijd aan tegen de andere 'modaliteiten'. Elke onderzoeker vertegenwoordigt een modaliteit en is coach van een team van studenten. Je team debatteert tegen de andere teams over verschillende thema's zoals: trends, gedrag en big data. Er zullen presentaties worden verzorgd door experts van Goudappel Coffeng en DAT.Mobility. We eindigen de middag met het ontwerpen van een casus. Aan het eind van de middag wordt een team als winnaar uitgeroepen, de winnaar van de 'Battle of the Modes'.

  meer info: Uitnodiging Battle of the Modes 29 maart 2018.pdf

  Uitnodiging Battle of the Modes 29 maart 2018_Page_1Uitnodiging Battle of the Modes 29 maart 2018 2

   

 • 19 April 2018

  Architectuurweek 2018: de Fietsmetropool

  Van 09:00 tot 18:00 uur

  Architectuurweek 2018 Fietsmetropool 2

 • 6 Juni 2018

  Chris Bruggink Award

  ntb

  Heb jij hét idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten? Win € 10.000 startkapitaal en 10 uur coaching van experts om jouw logistieke droom te realiseren!

  Zit ondernemen in jouw dna en heb jij het idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten? evofenedex helpt je om het idee tot een echt businessplan te ontwikkelen. Ondernemen kost geld dus om je daarbij te helpen bieden we een bedrag van €10.000 plus tien uur coaching van logistieke professionals als Chris Bruggink, prof. Jack van der Veen, Jan Minnee en Michiel Steeman.

  Waarom?
  evofenedex heeft de Chris Bruggink award opgericht om jong logistiek talent te stimuleren tot innovatie. Chris is jarenlang voorzitter geweest van evofenedex en bij zijn afscheid hebben we deze prijs in het leven geroepen. Als voorzitter van de jury zal hij mee bepalen wiens plan het meest innovatief en haalbaar is.

  Hoe?
  Bij het inschrijven dien je een business model canvas in waarin je jouw plan uit de doeken doet. Hierbij schrijf je een kort betoog over waarom jij die prijs echt verdient. Wat voor verschil ga je maken in de logistiek en wat betekent deze prijs voor jouw toekomst? Schrijf je uiterlijk 31 maart in.

  De jury
  De jury, bestaande uit Chris Bruggink zelf, Prof. Dr. Jack van der Veen (Nyenrode), Jan Minnee (Retourplaza en logistiek talent 2016) en Michiel Steeman (Windesheim en ondernemer), zullen de plannen beoordelen en de drie beste ideeën mogen dit persoonlijk toelichten in een pitch.

  Wanneer?
  De prijs wordt uitgereikt tijdens de SCM Summit op 6 juni 2018.

  De winnaar
  De winnaar krijgt een cheque van €10.000 en totaal tien uur coaching van de juryleden. Deze heren hebben allemaal hun sporen verdiend en kunnen je met je sparren over de stappen die je moet nemen om je onderneming tot een succes te maken en zelfs naar een externe financier te brengen.

  Durf jij de uitdaging aan en jouw logistieke droom waar te maken? Kijk dan op www.evofenedex.nl/chris-bruggink-award-2018!

  chris bruggink award

;