Agenda / Events

 • 6 Juni 2018

  Chris Bruggink Award

  ntb

  Heb jij hét idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten? Win € 10.000 startkapitaal en 10 uur coaching van experts om jouw logistieke droom te realiseren!

  Zit ondernemen in jouw dna en heb jij het idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten? evofenedex helpt je om het idee tot een echt businessplan te ontwikkelen. Ondernemen kost geld dus om je daarbij te helpen bieden we een bedrag van €10.000 plus tien uur coaching van logistieke professionals als Chris Bruggink, prof. Jack van der Veen, Jan Minnee en Michiel Steeman.

  Waarom?
  evofenedex heeft de Chris Bruggink award opgericht om jong logistiek talent te stimuleren tot innovatie. Chris is jarenlang voorzitter geweest van evofenedex en bij zijn afscheid hebben we deze prijs in het leven geroepen. Als voorzitter van de jury zal hij mee bepalen wiens plan het meest innovatief en haalbaar is.

  Hoe?
  Bij het inschrijven dien je een business model canvas in waarin je jouw plan uit de doeken doet. Hierbij schrijf je een kort betoog over waarom jij die prijs echt verdient. Wat voor verschil ga je maken in de logistiek en wat betekent deze prijs voor jouw toekomst? Schrijf je uiterlijk 31 maart in.

  De jury
  De jury, bestaande uit Chris Bruggink zelf, Prof. Dr. Jack van der Veen (Nyenrode), Jan Minnee (Retourplaza en logistiek talent 2016) en Michiel Steeman (Windesheim en ondernemer), zullen de plannen beoordelen en de drie beste ideeën mogen dit persoonlijk toelichten in een pitch.

  Wanneer?
  De prijs wordt uitgereikt tijdens de SCM Summit op 6 juni 2018.

  De winnaar
  De winnaar krijgt een cheque van €10.000 en totaal tien uur coaching van de juryleden. Deze heren hebben allemaal hun sporen verdiend en kunnen je met je sparren over de stappen die je moet nemen om je onderneming tot een succes te maken en zelfs naar een externe financier te brengen.

  Durf jij de uitdaging aan en jouw logistieke droom waar te maken? Kijk dan op www.evofenedex.nl/chris-bruggink-award-2018!

  chris bruggink award

;