Back 2 School, terug en vooruitblik
Stories

Back2School: Reünie met oud-medewerkers en alumni van Academie SLM

Op donderdag 26 mei vond een reünie plaats voor oud-medewerkers en alumni van Academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit en van de voormalige Verkeersacademie Tilburg. Men haalde herinneringen op en er werd gesproken over de huidige trends en ontwikkelingen in de sector. Vroeger werd bijvoorbeeld nog amper met een computer gewerkt, tegenwoordig kan men met Big Data hele verkeersstromen regelen.

De reünie was in eerste instantie een initiatief van oud-docent Mike Bérénos. Samen met de academie heeft hij een inhoudelijk programma opgesteld, voor drie doelgroepen. Voor oud-medewerkers was er een programma over ‘toen en nu’. Er werd gepraat over de ontwikkelingen uit de sector van de afgelopen jaren, maar men werd ook bijgepraat over de huidige situatie van de academie. Zo bestaat de academie tegenwoordig uit twee richtingen: Logistiek en Built Environment en wordt de academie steeds internationaler. Een aantal partners van de oud-medewerkers was ook meegekomen naar de reünie. Voor hen was er een ander programma. Zij kregen een rondleiding door de binnenstad van Breda.

Later op de middag was er nog een activiteit voor oud-studenten van Academie SLM. Zij werden in twee sessies bijgepraat over het onderwijs van nu op het gebied van Logistiek en Built Environment.

IMG_1481

Aan het eind van de dag kwamen alle drie de groepen samen en dronken ze samen een borrel. Volop herinneringen werden opgehaald van vroeger.

In totaal hebben ruim 125 personen de reünie bezocht. Al met al was dit een mooie opmaat voor het jubileum van volgend jaar, waarbij het 50-jarig bestaan van NHTV wordt gevierd.

Aan het eind van deze dag troffen ze elkaar bij de bar. Onder het genot van een drankje werden oud koeien uit de sloot gehaald maar stond men ook stil bij de ontwikkelingen die in de afgelopen jaren door zijn gemaakt.

IMG_1475

IMG_1489

IMG_1491

IMG_1461

IMG_1513

IMG_1539

IMG_1527

IMG_1555

IMG_1549

IMG_1531

IMG_1553

IMG_1547

IMG_4190

 

 

;