BUas pakt twee van de drie nominaties voor de Nationale VerkeerskundePrijs
Opleiding

BUas pakt twee van de drie nominaties voor de Nationale VerkeerskundePrijs

De jury voor de Nationale VerkeerskundePrijs is bijeen geweest en heeft drie scripties genomineerd; waarvan er twee van BUas komen.

Uit alle 12 inzendingen (drie per school: Windesheim Almere en Zwolle, Universiteit Hasselt, NHL/Stenden en Breda University of Applied Sciences) is de shortlist voor de finale opgezet, waarbij twee van de drie plaatsen naar onze hogeschool zijn gegaan.

De scripties die in de finale zijn gekomen:

- 'Steun voor ADAS, draagvlakonderzoek naar ADAS op motorfietsen' door Martijn Ciere (Breda University of Applied Sciences)
- 'De belevenissen van de modelfietser, over het meebewegen van routebeleving bij de netwerktoedeling van fietsers in het MRDH-model' door Frank de Winter (Breda University of Applied Sciences)
- 'Verkeersveiligheid senioren' door Rob Smit (Windowsheim Flevoland)

De jury heeft naast deze drie finalisten ook één scriptie als 'Noemenswaardig' bestempeld:

- 'Stapvoets verweer, de onderbelichte, maar krachtige voetganger als nieuwe maatstaf' door Yelena Theyssens (Hogeschool Diepenbeek)

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het precongres Nationaal Verkeerskunde Congres in Den Haag op woensdag 30 oktober. Meer informatie hierover kun je vinden op www.nationaalverkeerskundecongres.nl.

 

We willen alle genomineerden feliciteren met hun prestatie en veel succes wensen in de finale.

verkeerskundeprijs

 

;