Dutch Hyperloop Challenge 2016
Stories

Dutch Hyperloop Challenge 2016! 

Connekt maakt met trots bekend dat zij de Dutch Hyperloop Challenge organiseert. Nederland wil haar inwoners betere mobiliteitsoplossingen bieden. Bovendien leeft de ambitie om van Nederland de slimste logistieke hub van de wereld te maken. We nodigen iedereen met goede ideeën voor de toepassing van Hyperloop in Nederland en daarbuiten uit om zich in te schrijven voor de challenge!

Hyperloop def

  

Uitdaging voor zowel Built Environment als Logistics studenten! 

Criteria: relevantie voor de ontwikkeling van Nederland in logistiek of personenmobiliteit, economische haalbaarheid en creativiteit. We belonen geen dikke rapporten. We belonen wel verhalen, films en de visualisatie van je dromen en hoe dit werkt in de praktijk.

Wat moet ik doen?

1. Verdiep je verder in de challenge via onderstaande bijlage en link.

2. Stel een team samen en registreer je team vóór 24 juni via email naar hyperloop@connekt.nl  (bedenk de gecombineerde creativiteit van een mix van logistici, stedenbouwkundige, mobiliteitexperts en ruimelijke ordenaars?)

3. Laat je in juli voorlichten door deskundigen over technologische issues en het inpassen van infrastructuur in dichtbevolkte gebieden.

4. Pitch in september je ideeën voor een jury. De winnende teams worden ondersteund in het finetunen van hun ideeën voor deelname aan de Hyperloop One Global Challenge!

5. Worden jullie het winnende team? De 3 beste ideeën (één voor de beste in het algemeen, één voor de meest out-of the-box en één voor de best economisch haalbare) worden beloond met een volledig verzorgde reis naar Hyperloop One in de VS. De winnaar wordt de Nederlandse inzending voor de Hyperloop One Global Challenge.

Ga jij deze zomer de challenge aan?

 

Bekijk de video

 

 

;