Join een van de vier dreamteams tijdens de 2e Y4PT-nl ideathon!
Stories

Youth for Public Transport (Y4PT) ideathon

@Horizon gebouw, Breda University of applied sciences

10 mei van 09:00 tot 21:00
11 mei van 09:00 tot 21:00

Op 10 en 11 mei wordt voor de tweede keer de Youth for Public Transport (Y4PT) NL ideathon georganiseerd door Breda University of applied sciences.

Gedurende dit evenement wordt vier challenges getackeld die mogelijk zijn gemaakt door de Provincie Noord-Brabant, Arriva, Future Mobility Network en Logistics Community Brabant. Voor iedere challenge wordt een dreamteam samengesteld bestaande uit studenten van de verschillende academies van Breda University of applied sciences. Iedere student brengt andere skills, talenten en ideeën naar het dreamteam. De dreamteams van studenten worden aangevuld met young professionals van de werkveld partners en mentoren die de dreamteams gaan coachen op bepaalde beroepscompetenties en het proces.

Ga naar Stockholm!

De meest getalenteerde deelnemer aan de ideathon wordt geselecteerd door co-founder en executive director of Y4PT Alessandra Gorini om plaats te nemen in multidisciplinair en cross-cultureel team van young professionals uit alle continenten om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan gedurende de 3rd International Y4PT transport hackathon Stockholm 2019. Tijdens voorgaande edities gingen BUas studenten naar Moskou en Dubai om deel te nemen aan deze internationale competitie.

Voorbereiding

Naast de selectie van meest getalenteerde deelnemer worden ook de 1ste, 2e en 3e beste team geselecteerd door een vakjury. Deze teams kunnen coole prijzen winnen! Check de algemene presentatie en het learning community platform voor meer informatie. Deelnemen aan de ideathon? Stuur jouw motivatie naar Y4PT@buas.nl en voeg je bij een van de vier dreamteams!

Let op: de voertaal van het evenement is Engels! 

;