Laat je sporen achter in Breda!
Breda

Laat je sporen achter in Breda

Onder het motto ‘Laat je sporen achter voor Breda’ onderzoekt de gemeente Breda in de periode van 10 april tot 21 april tijdens een ‘Meetweek’ hoe het verkeer zich in de stad beweegt. Dit gebeurt anoniem via de smartphone met de app Positive Drive. Daarbij worden alle verplaatsingen van de deelnemers vastgelegd.

Plannen voor de toekomst

De Gemeente Breda wil graag weten hoe de mensen binnen Breda zich verplaatsen in de stad. Het verkeer groeit sneller dan verwacht en daarom is er een kans dat Breda binnen 5 jaar dichtslibt. Dit heeft grote gevolgen voor zowel milieu als economie.

Wat is Positive Drive?

Positive Drive is een app die reizen beloont. Je moet niets, alles mag. De app houdt automatisch bij wat je routes zijn en voor elke route verdien je punten waarmee je toffe prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld een gratis Pizza van Domino’s, scheelt toch weer mooi een maaltijd kopen.

Waarom Positive Drive?

Tijdens de komende twee weken wil de Gemeente Breda zoveel mogelijk mensen activeren om anoniem hun sporen te delen. Dit kan via Positive Drive. Met jouw hulp kan de gemeente de stad nog mooier en leefbaarder maken. Je helpt niet alleen jezelf aan toffe prijzen, maar ook aan een prettiger Breda.

Dus doe mee!

Help Breda vooruit door je sporen anoniem achter te laten via de app.
Download nu Positive Drive in de appstore, en gebruik campagnecode: SPOREN076.

Ga naar de website via onderstaande knop:

;