Opleidingscommissie (OC) - verbetering van het curriculum!
Facts

Opleidingscommissie (OC) - verbetering van het curriculum!

Hierbij willen wij graag de opleidingscommissie van de SLM academie aan jullie voorstellen! De opleidingscommissie bestaat uit 8 leden; 4 docenten en 4 studenten. De docenten zijn Semi Torun (voorzitter), Frank van den Eeden (vice-voorzitter), Geert de Leeuw, en Arie van Swam. De BE studenten worden vertegenwoordigd door Nick van Wel (secretaris) en Sjoerd Remijn, en de LG studenten door Matthew Brouwer en Iris Kamphorst.

De opleidingscommissie brengt gevraagd en ongevraagd advies uit aan het faculteitsbestuur over de onderwijs- en examenregeling van het komende studiejaar, maar ook over alle aangelegenheden betreffende het onderwijs in de opleiding aan het faculteitsbestuur. Hierbij kan je denken aan zaken als curriculumveranderingen, evaluaties aan het eind van het trimester etc.

Ons doel: verbetering van het curriculum!

Aangezien de opleidingscommissie de studenten vertegenwoordigt, is het belangrijk dat jullie op- en aanmerkingen ook besproken worden; jullie mening telt mee! Mocht jij een op- en/of aanmerking hebben over de opleiding en/of de organisatie binnen de SLM academie, neem dan gerust contact op met het bestuurslid van jou opleiding.

BE: Nick van Wel (ROP)
BE: Sjoerd Remijn (MOB)
LG: Matthew Brouwer (LE)
LG: Iris Kamphorst (ILE and ILT)

De opleidingscommissie verneemt graag jullie op- en aanmerkingen over de opleidingen en/of de organisatie binnen de SLM academie!

Namens de opleidingscommissie,
Semi Torun MSc

Education Committee 2

;