Oud student wint met zijn bedrijf Docdata Logistiek Prijs 2015
Shapers

Jack Heijkans, algemeen directeur van Docdata en verantwoordelijk voor de Benelux organisatie heeft de Logistiek prijs van 2015 gewonnen. Het bedrijf verricht E-commerce activiteiten voor bedrijven als Bol.com, Bijenkorf, V&D.
Uitspraak van Jack “We zijn hier ontzettend trots op. Ik denk dat we uniek zijn in Nederland maar ook daar buiten. Dat heeft ons deze prijs gebracht. Ons volume is veel groter dan dat van vergelijkbare fulfilmentbedrijven. Geen van de aanbieders doet meer dan 250.000 orders per dag binnen Europazoals wij dat momenteel voor onze klanten verzorgen. In Nederland liggen meer dan 600.000 SKU’s op voorraad en we gaan er van uit dat dit er over een paar jaar 1,2 miljoen zijn. Vergelijk je ons met grote Amerikaanse fulfilmentbedrijven, dan zie je dat wij op veel minder vierkante meter een enorme efficiency kunnen bereiken.”

Jack Heijkans
Jack studeerde in 1986 af aan de Verkeersakademie in Tilburg. Is de laatste jaren actief geweest in het opzetten van nieuwe e-commerce concepten bij Docdata. Hij ziet deze prijs voor het bedrijf als kroon op zijn werk. Dat mede door de overname van Incram Micro in december 2015 een enorme boost zal geven.

;