Studenten Built Environment winnen ontwerpwedstrijd
Shapers

Studenten van Academie SLM winnen ontwerpwedstrijd

De gemeente Sliedrecht schreef een ontwerpwedstrijd uit om Sliedrecht met een beeld herkenbaarder te maken, waarbij je meteen weet: ik ben er, dit is Sliedrecht. 

In totaal waren er negen inzendingen, waaruit de vakjury drie winnaars heeft gekozen. Het ontwerp 'Meer dan één beeld' van de winnaars Tiffany Pergens en Rémon Mulder van NHTV wordt de komende tijd door de studenten zelf verder uitgewerkt.

Op woensdag 7 oktober heeft wethouder Hans Tanis van de gemeente Sliedrecht de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de ontwerpwedstrijd 'Sliedrecht herkenbaar'. De cheque ter waarde van 500 euro werd in ontvangst genomen door Rémon Mulder en Tiffany Pergens van de opleidingen Urban Design en Ruimtelijke Ordening en Planologie die samen de eerste prijs hebben gewonnen met hun conceptuele ontwerp.

Het duo was naast hun opleiding aan NHTV op zoek naar een extra uitdaging gerelateerd aan hun vakgebied. De ontwerpwedstrijd 'Sliedrecht herkenbaar' leek hen hiervoor uitermate geschikt.
In de zomervakantie van 2015 hebben de studenten dan ook hard gewerkt aan een conceptuele visie van Sliedrecht.

Rémon Mulder en Tiffany Pergens gaan nu samen, naast hun studie, de gemeente Sliedrecht helpen bij het uitwerken van het conceptuele idee. Wil je meer weten van het ontwerp van Rémon en Tiffany? Bekijk dan deze link

Sfeerimpressie Kerkplein

 Sfeerimpressie Kerkplein

 Sfeerimpressie rotonde

Sfeerimpressie Rotonde

Sfeerimpressie snelwegviaduct

Sfeerimpressie Snelwegviaduct

;